Novartis İlaç Türkiye'ye "En İyi İşyeri" ödülü

Novartis İlaç Türkiye

Novartis İlaç Türkiye'ye "En İyi İşyeri" ödülü

ISTANBUL (AA) - Novartis Ilaç Türkiye, "Kincentric Best Employers 2019 Programi" kapsaminda "En Iyi Isyeri" ödülünün sahibi oldu.

Novartis Ilaç Türkiye'nin açiklamasina göre, sirket, dünyanin önde gelen insan kaynaklari ve yönetim danismanligi sirketlerinden Kincentric tarafindan gerçeklestirilen programda En Iyi Is Yeri ödülünü almaya hak kazandi.

"Çalisan Bagliligi, Bagli Kilan Liderlik, Çeviklik ve Yetenek Odagi" alanlarinda basarili performans sergileyen Novartis Ilaç, aldigi bu ödülle insan kaynaklari alaninda gerçeklestirdigi uygulamalardaki basarisini bir kez daha ortaya koydu.

Açiklamada konuya iliskin görüsleri yer alan Novartis Ilaç Türkiye Genel Müdürü Avinash Potnis, söz konusu ödülü almaktan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, "Novartis Ilaç olarak, 2020, bizim için yine ödüllerin ve basarinin yili oldu." ifadesini kullandi.

Bu yil, Top Employers Institute tarafindan üçüncü kez Avrupa ve Türkiye'nin "En Iyi Isveren" ödülünü kazandiklarini kaydeden Potnis, su bilgileri verdi:

"Great Place to Work tarafindan düzenlenen 2020 Türkiye'nin En Iyi Isverenleri arastirmasinda 'En Iyi Isveren' ödülünün sahibi olduk. Besinci kez üst üste 'Türkiye'nin En Iyi Isvereni' seçilen Novartis Ilaç, bu yil ayni zamanda özel ödül kategorisinde EVP (Isveren Markasi ödülü), 5. Yil Özel Ödülü ve Kadin Çalisanlar için En Iyi Is Yeri ödüllerine layik görüldü."

Potnis, IK alanindaki basarilarinin her sene perçinlendigini kaydederek, "Bu basariyi çalisanlarimiza ve yarattigimiz kültürü sahiplenmelerine borçluyuz. Aldigimiz ödüller bize hem dogru yolda oldugumuzu gösteriyor hem de daha iyi isler yapmak için bizi motive ediyor." açiklamasinda bulundu.


- "Ödül için gurur duyuyoruz"


Novartis Türkiye Insan Kaynaklari Direktörü Senay Kizilkaya, Novartis Ilaç olarak kazandiklari bu ödülün kendileri için gurur verici oldugunu belirterek, su açiklamalarda bulundu:

"Çalisanlarimizin mutlulugu bizim en büyük önceligimiz. Basarimizin kalici olmasinin temelinde mutlu ve huzurlu çalisanlar oldugunu biliyoruz ve bu kapsamda çalisanlarimiza esnek çalisma modelleriyle hem kendilerini gelistirebilecekleri hem de organizasyona deger katabilecekleri çalisma ortamlari sunuyoruz. Novartis Ilaç olarak yillardir sürdürdügümüz insan kaynaklari uygulamalarimizla güçlü bir Novartis kültürü yarattik. Kültürümüzü daha da ileriye tasimak için her bir çalisanimizin görüslerine ve geri bildirimlerine çok önem veriyoruz."



Politika 16.09.2020 12:48:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

2

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

3

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

4

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

5

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

6

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

7

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

8

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

9

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı