Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personeline ‘başarı’ belgesi

Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personeline ‘başarı’ belgesi

Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personeline ‘başarı’ belgesi

Kimlik kartlarının yenilenmesi, pasaport ve sürücü belgelerinin taleplerinin karşılanması için hafta sonları çalışan Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personeli başarı belgesi verildi.
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar tarafından, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü çalışanlarına başarı belgesi verildi. İl Müdürü Ayten Bulunmazer ve 44 personel kimlik kartlarının yenilenmesi, pasaport ve sürücü belgesi taleplerini karşılamak için hafta sonları da dahil olmak üzere yıl boyu yoğun mesai harcadıkları için Vali Mahmut Çuhadar tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.
Valilik makamında gerçekleşen belge teslim töreni sonrasında Vali Çuhadar, “Hayatımızın her anında vatandaşlarımızın hizmetinde olan fedakar ve çalışkan personelimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarının da aynı titizlikle devamını diliyoruz” dedi.


Güncel 16.01.2023 14:21:46 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

2

Mersin'de çocuklar Toros Dağları'ndan getirilen karla eğlendi

3

Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı

4

Saimbeyli ilçesinde kar şöleni düzenlendi

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

7

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

8

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

9

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

10

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"