Nursaçan, MHP İl Yönetiminin ziyaretinde OSB’de yaptıkları çalışmaları anlattı

Nursaçan, MHP İl Yönetiminin ziyaretinde OSB’de yaptıkları çalışmaları anlattı

Nursaçan, MHP İl Yönetiminin ziyaretinde OSB’de yaptıkları çalışmaları anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Serkan Tok ve il yönetim kurulu üyeleri Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Nursaçan, ziyarette Kayseri OSB’de yaptıkları yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.
MHP İl Başkanı Serkan Tok, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı ziyarette Cumhur İttifakı’nın birlik beraberliği ve daha fazla güçlenmesi için çalıştıklarını söyledi. İl Başkanı Serkan Tok, bu amaçla meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaret programı başlattıklarını kaydetti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da nazik ziyaretleri için Başkan Serkan Tok’a teşekkür etti ve OSB’de yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Kayseri OSB’ye ve dolayısıyla Kayseri’ye Türkiye’deki OSB’ler içinde bulunan en büyük Güneş Enerji Santrali, Türkiye’nin en modern fuar alanlarından olan Kayseri OSB -TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Özel Kayseri OSB Teknik Koleji ve daha pek çok önemli yatırımı kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Tahir Nursaçan, “Organize Sanayi Bölgemizde al bayrağımızı en yükseğe diktik. Reel anlamda da 72 metrelik direkle en yükseğe diktik, yaptığımız eserlerle de bayrağımızı en yüksekte dalgalandırıyoruz” dedi.


Güncel 16.06.2021 11:32:17 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası