obilet.com ile Kamil Koç'tan iş birliği

obilet.com ile Kamil Koç

obilet.com ile Kamil Koç'tan iş birliği

ISTANBUL (AA) - Türkiye'nin en eski otobüs firmalarindan Kamil Koç'un biletlerine otobüs-uçak bileti satis platformu obilet.com araciligiyla ulasilabilecek.

Obilet'in açiklamasina göre, Kamil Koç biletleri, bugünden itibaren obilet.com üzerinden satisa açildi.

Bini askin araçlik filosuyla 60'tan fazla il ve 200'ün üzerinde noktaya yolcu tasimaciligina devam eden Kamil Koç'un seferlerine, bundan böyle obilet.com ve Obilet mobil uygulamalari üzerinden de ulasilabilecek. Is birligiyle yolcular, Obilet uygulamalarindan Kamil Koç seferlerine ait biletleri satin alabilecek; iptal ve iade islemlerini ücretsiz olarak gerçeklestirebilecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Obilet Üst Yöneticisi (CEO) Yigit Gürocak, SimilarWeb verilerine göre Türkiye'nin en çok ziyaret edilen seyahat sitesi ve bilet satis platformu olduklarini bildirdi.

Her geçen gün genisleyen portföylerine sektörün lider oyuncularindan biri olan Kamil Koç'un da katiliyor olmasini gururla ve sevinçle karsiladiklarini kaydeden Gürocak, "Milyonlarca ziyaretçimizi Kamil Koç ile bulusturacak olmanin heyecani içindeyiz. Obilet kullanicilari uzun zamandir Kamil Koç biletlerine de platformumuz araciligiyla kolayca ulasmayi bekliyordu. Kullanici memnuniyetini hedef alarak otobüs firmalariyla is birligi kurmaya ve aramizdaki iliski agini genisletmeye devam edecegiz." dedi.


- "Is birligi yapan firmalarin satis cirolari artiyor"


Yigit Gürocak, firmalara bedelsiz biletleme yazilimi hizmeti saglayan obilet.com'un, ayrica onlara ihtiyaç duyabilecekleri her türlü teknik konuda altyapi ve destek de sundugunu belirterek, is birligi yapan firmalarin internet satis cirolarini ciddi oranda artirdiklarini vurguladi.

Ziyaretçileri Türkiye'nin en genis otobüs ve havayolu firmasi portföyü ile bulusturduklarini anlatan Gürocak, milyonlarca kisilik ziyaretçi havuzundan yararlanmak isteyen yeni firmalarin bünyelerine katilmasiyla firma portföyünün büyüdügünü, ziyaretçi sayisinin arttigini bildirdi.

Gürocak, "Bunun sonucu olarak da hem tüketiciler çok daha zengin ve ekonomik alternatiflere kavusuyor, hem de firmalar tüketicilere en etkili sekilde ulasma sansini elde ediyor." açiklamasinda bulundu.


- "Is birligiyle en erisilebilir marka oluyoruz"


Kamil Koç Üst Yöneticisi (CEO) Kadir Boysan ise is birliginin her iki firmayi da ileri tasiyacagini belirterek, daha fazla müsteriye ulasmak ve daha fazla yolcuyu güvenli yolculukla tanistirmak istediklerini bildirdi.

obilet.com'un bu amaci gerçeklestirme yolunda büyük firsatlar sundugunu kaydeden Boysan, "Kamil Koç, 2019'da otobüs tasimaciligi küresel lideri FlixBus tarafindan satin alinmasi sonrasi büyümeye devam ediyor. Su an tüm yurda yayilmis 600'ü asan bilet satis noktasiyla Türkiye'nin her bölgesinde erisilebilir bir marka konumundayiz. Obilet is birligiyle bu konumumuzu daha da perçinliyor ve artik online mecralarda da en erisilebilir' marka oluyoruz." degerlendirmesini yapti.



Politika 16.10.2020 10:53:43 0
Anahtar Kelimeler: obilet.com ile kamil koç'tan birliği

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı