OGC Ailesi İftar Yemeği’nde Buluştu

OGC Ailesi İftar Yemeği’nde Buluştu

OGC Ailesi İftar Yemeği’nde Buluştu

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) yönetimi üyeleri için İftar Yemeği programı düzenledi. Beyoğlu Yemekçilik Tesisleri’nde düzenlenen programa katılım yoğun oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile devam etti. Ezanın okunması ile de oruçlar açıldı. Programda konuşma yapan OGC Başkanı İsrafil Avcı, şunları söyledi: “Varlığı ile her zaman onur duyduğum sevgili meslektaşlarım, kıymetli hanımefendiler, annelerimiz, babalarımız ve geleceğin teminatı değerli çocuklar; Cemiyetimizin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği programına hoş geldiniz, şeref verdiniz. Çok değerli meslektaşlarım, saygıdeğer misafirlerimiz; Birlik ve beraberliğimizin en üst seviyeye taşınmasında son derece etkili olan bu tür etkinlikleri mümkün olduğunca düzenlemeye çalışıyoruz. Ancak, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan pandemi sürecinde maalesef etkinlikler düzenleyemedik. İnşallah bundan sonra yine bu tür güzel etkinliklerde daha sık bir arada olacağız. Öncelikle bugün burada bulunan büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim; “Biz büyük bir aileyiz” Bugün burada iftar programı için toplandık. İnanç dünyamızda, kadim kültür ve medeniyetimizde, bireysel ve toplum hayatımızda müstesna bir yeri olan Ramazan Ay’ının çoğunu geride bıraktık. Bu akşam da burada Ramazan Ayını idrak etmenin heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedî azaptan kurtuluş olan Ramazan Ayında, siz değerli üyelerimiz ile birlikte olmaktan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve yaptığımız ibadetleri makbul ve kabul eylesin. Bin aydan daha hayırlı olan ve hakkıyla eda edildiği takdirde, günahların affedilerek sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayından, en kazançlı çıkan insanlar olarak Bayram sevincini de hep birlikte yaşayacağız inşallah. Ben bu vesileyle hepinizin mübarek Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum. Ailelerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle; bu mesleğe emek ve gönül veren tüm değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayatlarını kaybeden ve aramızdan ayrılan başta eski başkanlarımız Gökhan Erkmen ve Hüseyin Ünaldı başkanlarım olmak üzere, ahirete göç eden basın çalışanlarımızı rahmetle anıyor, tüm meslektaşlarımıza yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Ayrıca davetimize katıldığınız için hepinize yönetimim adına çok teşekkür ediyorum.

OGC Ailesi; tekrar Bayramınız kutlu olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Az sonra Grup Meşale’nin Semazen ekibi sizler için bir gösteri sunacak. İyi seyirler diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Osmaniye Valiliği Basın Müdürü Osman Turunç, Belediye Basın Müdürü Bahadır Erdem Bülbül, OGC Kurucu Başkanı Bahri Çolpan ile çok sayıda OGC üyeleri ve ailelerinin katıldığı program Grup Meşale Semazen ekibinin gösteresi ile son buldu. 



Osmaniye 23.04.2022 14:49:00 0
Anahtar Kelimeler: Ailesi İftar Yemeği’ Buluştu

İlginizi Çekebilir

1

Tülüce'nin Adı Mersin'de Bir Parka Verildi

2

Adana, Mersin ve Osmaniye'de sıcak hava etkisini sürdürüyor

3

Osmaniye'de köy çocukları robotik kodlama sınıfında dijital dünyayla tanışıyor

4

Osmaniye'de minibüsle çarpışan otomobildeki 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı

5

Osmaniye’de  Gıda Toptancıları Derneği Kuruldu

6

Osmaniye'de otoyol köprüsünden düşen kamyonun sürücüsü öldü

7

Osmaniye Valiliği kendi asfaltını üretecek tesis kurdu

8

Osmaniye'de yaz Kur'an kursları başladı

9

Osmaniye'de çıkan orman yangını söndürüldü

10

Osmaniyeli Kaymakamların Yeni Görev Yerleri Belli Oldu