OGC BAŞKANI AVCI, HAİN SALDIRIYI KINADI

OGC BAŞKANI AVCI, HAİN SALDIRIYI KINADI

Osev Dönem Başkanı ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı, Suriye İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen hava saldırısı sonucu 33 Mehmetçiğimizin şehit olması ve 32 Mehmetçiğimizin yaralanması ile ilgili kınama mesajı yayınladı.

Başkan Avcı mesajında “Suriye’nin İdlib Barışı Koruma Bölgesinde, sivilleri korumakla görevli Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarımıza yapılan hain saldırıda Kahraman Mehmetçiklerimizin şehit olduğunu üzülerek öğrendik. Milletimizi derinden yaralayan tarihi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimize yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Aziz milletimizin ve kahraman Mehmetçiğimizin azmini ve kararlılığını sarsmayı hedefleyen bu tür saldırıların, asla milletimizi ve ordumuzu yıldıramayacağına inancımız tamdır. Türk Milleti için şimdi tüm zorluklara ve acılara rağmen kenetlenme, birliğimizi, dirliğimizi koruma günüdür. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralı kahraman gazilerimize de Allah’tan şifa diliyorum. Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti bu durumlarda her zaman ordumuzun, devletimizin ve milletimizin yanındadır. Şahsım ve temsil ettiğim kurumlar adına Türkiye’mizin acısını yürekten paylaşır, bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Dualarımız Türk askeriyle. Türk halkının başı sağ olsun” dedi.

Başkan Avcı, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinden Uzman Çavuş Batuhan Tank ile Bahçe ilçesinden Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya’nın şehit olduğu haberinin de acılarını katladığını ifade etti.

Haber:Ali Celal KAYMAK - OSMANİYE



Güncel 28.02.2020 13:48:00 0
Anahtar Kelimeler: BAŞKANI SALDIRIYI KINADI

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: