Oğlakları jandarma biberonla besliyor

Oğlakları jandarma biberonla besliyor

Oğlakları jandarma biberonla besliyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde keçilerinin sütü az olduğu için sahibinin besleyemediği iki oğlak için jandarma harekete geçti. Sarılar Jandarma Karakoluna getirilen ve kısa sürede herkesin sevgilisi haline gelen 2 minik keçi yavrusu jandarmalar tarafından biberonla besleniyor.
Manavgat’ta keçileri ikiz doğuran vatandaşın, keçilerinin sütünün az olması ve yavruların ikisini besleyemeyecek olması nedeniyle ikiz yavrulardan 1’er tanesini verdiği jandarma, yavruları biberonla besliyor. Bölgede hayvancılık yapan bir vatandaşın keçilerinin sütünün yavrulara yetmemesi nedeniyle 2 oğlağı bakımı için jandarmaya getirdiğini belirten yetkililer, oğlakların biberonla beslendiğini ve bu duruma alıştığını söylediler.
Sarılar Jandarma Karakolunun arka bahçesinde bulunan 2 oğlak, kısa sürede jandarmaların sevgilisi haline gelirken, jandarmalar oğlaklara sık sık biberonla süt vermeyi ihmal etmiyor. Biberonu gören oğlaklar, biberonu emmek için birbirleriyle yarışırken, karınlarının doymasının ardından çimler üzerinde oyun oynamaya devam ediyor.


Güncel 11.03.2022 13:26:10 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi