Öğrenciler ayaklarıyla resim yaptı, gözleri kapalı yemek yedi

Öğrenciler ayaklarıyla resim yaptı, gözleri kapalı yemek yedi

Öğrenciler ayaklarıyla resim yaptı, gözleri kapalı yemek yedi

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde öğrenciler bedensel engellilerin yaşamlarına dikkat çekmek için “yapacaklarım sınırlı, ama ufkum geniş, ellerimiz olmadan resim yapabilir miyiz?” sorusuna ayaklarıyla resim yaparak, gözleri kapalı yemek yiyerek yanıt aradılar.
Çaylı Barbaros Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘herhangi bir aralıkta değil, her zaman yanınızdayız’ sloganıyla gerçekleşen etkinlikte özel eğitim öğrencileri, diğer öğrenci arkadaşları ile birlikte şarkılar söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi gönüllü gençlerin eşliğinde okul öğrencileri palyaço kıyafeti giydirildiği öğrenciler engellilerin yaşamlarına dikkat çekmek için ‘yapacaklarım sınırlı, ama ufkum geniş, ellerimiz olmadan resim yapabilir miyiz?’ sorusuna ayaklarıyla resim yaptılar, gözleri kapalı yemek yiyerek cevap aradılar.


Güncel 8.12.2021 11:06:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Çanakkale Zaferi konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödül

2

Osmaniye’de otomobil iş yerine girdi, kaza anı kamerada

3

Samsung kampüslerde "Galaxy Intelligence Hunt" etkinliğini başlattı

4

Adana'da Orman Haftası etkinliğinde üniversite yerleşkesine 10 bin fidan dikildi

5

Hatay'da huzurevi sakinleri Milli Mücadele kahramanlarını anmak için sahneye çıktı

6

Zayıflamak için başladığı sporu 30 yıldır yaşam biçimi haline getirdi

7

Sillyon Antik Kenti'ndeki asırlık Yörük-Türkmen evleri turizme kazandırılıyor

8

Arçelik su kullanımına ilişkin stratejisini paylaştı

9

ING Türkiye kampüs buluşmasında üniversitelilerle bir araya geldi

10

Schneider Electric'te üst düzey atama