Öğrenciler cumhuriyet konseriyle coştu

Öğrenciler cumhuriyet konseriyle coştu

Öğrenciler cumhuriyet konseriyle coştu

Denizli’de Honaz Belediyesi’nin Başkan Yüksel Kepenek öncülüğündeki cumhuriyet konserinde öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı.

Honaz Belediyesi, Başkan Yüksel Kepenek’in öncülüğünde kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu bahçesinde Cumhuriyet Gençliği Konseri düzenlendi. Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen programda rock grubu gençlere konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan grup birbirinden güzel parçalar seslendirerek gençlere coşkulu saatler yaşattı.

Konser programına Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Duran ile birlikte misafirler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konser öncesi bir konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, öğrencilere çok çalışmalarını, vatanını sevmelerini, Cumhuriyet’e ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmalarını söyledi. Başkan Kepenek ayrıca önümüzdeki zamanlarda da bu tür etkinliklerin devam edeceği müjdesini de verdi.


Güncel 26.10.2022 15:52:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi