Öğrenciler e-Twinning projesini Vali Karadeniz’e anlattı

Öğrenciler e-Twinning projesini Vali Karadeniz’e anlattı

Öğrenciler e-Twinning projesini Vali Karadeniz’e anlattı

Yunusemre ilçesindeki Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu öğrencileri, Vali Karadeniz’i ziyaret ederek 2020-2021 eğitim öğretim döneminde e-Twinning projesi içinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu öğrencileri Kübra Çakmak, Melek Çetinkaya, Fatma Buse Sürgit ve Kardelen Kaçan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu Müdürü Mehmet Emin Efe ve İngilizce Öğretmeni Nesibe Öztürk ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette, e-Twinning projesi içinde 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde 9 aylık bir çalışma sonucunda hazırladıkları 7. sınıf müfredatına entegreli ve tamamı İngilizce olan SCİENG Bilimsel Dergi hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde çıkardıkları derginin dil eğitiminde 2022 yılı en iyi 60 örnek kategorisine girdiğini de belirten öğrenciler ayrıca yine tamamı İngilizce olarak hazırlanacak olan YES adlı derginin çalışmalarını da anlattı.
Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu öğrencilerini çalışmaları dolayısıyla tebrik eden Vali Yaşar Karadeniz; “Hazırlamış olduğunuz dergiyle İngilizceye birçok farklı yönden bakmışsınız, derginizi incelediğimde her bir sayfasının ayrı bir ünite gibi işlenecek bilgileri kapsadığını gördüm. Bu başarılı çalışmanızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Çalışmalarına başladığınız YES Dergisinin de çok başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
Vali Karadeniz, öğrencilerin gerçekleştirecekleri çalışmalarda kendilerine her zaman destek olacaklarını da ifade ederek ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Güncel 6.05.2022 14:53:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

2

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

3

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

4

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

7

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

8

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

9

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

10

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi