Öğrenciler, hazırladıkları atkı ve berelerle SMA'lı çocuklara destek

Öğrenciler, hazırladıkları atkı ve berelerle SMA

Osmaniye’ninToprakkale ilçesinde bir ilkokulda başlatılan kampanya ile bir Spinalmüsküleratrofi (SMA) hastası çocuklara umut olacaklar.

Osmaniye’ninToprakkale ilçesinde bir ilkokulda başlatılan kampanya ile bir Spinalmüsküleratrofi (SMA) hastası çocuklara umut olacaklar. “İyiliğe Bir İlmekte Sen At “ adlı proje ile çocuklar kendi elleriyle hazırladıkları bere ve atkıları satışa sunacak. Elde edilen gelir ise depremde ailelerini kaybeden öğrencilere ve SMA’lı çocukların tedavilerinde kullanılmak üzere bağışlanacak. 
Toprakkale Dağıstan İlkokulu tarafından SMA’lı çocuklar ve depremde hayatını kaybeden öğrenciler yararına “İyiliğe Bir İlmekte sen At” Kampanyası başlatıldı. İyilik Atkısı adı verilen proje kapsamında öğrenciler kendi elleriyle bere ve atkı örmeye başladı. Öğrencilerin yanı sıra, veliler ve öğretmenlerin de katkı sunduğu kampanya ile hazırlanan ürünler 16 Ocak’ta okulda sergilenecek. Burada satılan ürünlerden el edilen gelir ise SMA çocuklar ve depremde ailelerini kaybeden çocuklar yararına kullanılacak. 
‘HERKESİ BU KAMPANYAYA DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM’
Projeye katıldığı için çok mutlu olduğunu aktaran 4. Sınıf öğrencisi Mira Yılmaz, “Bu hazırladığımız ürünler SMA’lı hasta ve depremde hayatını kaybeden çocuklar için kullanılacak. Ben o çocukları görüyor ve çok üzülüyorum. O yüzden elimden geldiğince fazla atkı yapmak istiyorum. Herkesi de bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” dedi. 



Osmaniye 10.01.2024 17:40:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü