ÖĞRETMEN OKULDAN ÇOCUKLAR EVDEN DERS YAPIYOR EĞİTİM AŞKI VİRÜS TANIMADI

ÖĞRETMEN OKULDAN ÇOCUKLAR EVDEN DERS YAPIYOR EĞİTİM AŞKI VİRÜS TANIMADI

Kadirli'de Koronavirüs salgını nedeniyle okullara verilen arada okula giden öğretmen evdeki öğrencilerine canlı yayın üzerinden ders veriyor. Kadirli'nin başarılı okullarından 100. Yıl Şehit Bekir Çavuş İlkokulu öğretmeni Tufan Korkmaz, okula giderek sınıfta tahta başında ders anlatıyor ve bu anları ise canlı yayın olarak veriyor. Öğretmenlerinin okuldan ders anlattığını gören öğrenciler evlerinden hemen programa dahil oluyor ve sınıftaymış gibi ders dinliyorlar.
Koronavirüs salgını nedeniyle okullara verilen arada öğrencilerin geri kalmaması için öğretmen Tufan Korkmaz, her işgünü okula gidiyor. Kendi imkanları ile sağladığı teknolojiyi kullanarak eğitime ara vermeden devam eden Korkmaz "bu uygulama sayesinde öğrencilerimin okuldan uzak kaldığı şu günlerde okuldaymış gibi ders vermek bizim için çok önemlidir. Uygulama sayesinde müfredata uygun ve kaldığımız yerden devam ediyoruz. Öğrencilerimin Okuldan yaptığım canlı yayınlara ilgi gösteriyor ve derslere katılıyor. Hatta ben ders anlatırken öğrencilerimin sorularını bile cevaplıyorum. Anlamadıkları yerleri sorup öğrenip yeniden anlatıyorum. Bu sayede hem ders işliyor hem de evde kalmak zorunda olan öğrencilerimin ders dinleyerek zaman geçmesinden mutlu oluyorum" dedi.
VELİLER UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN
Okuldan canlı olarak çocuklarına eğitim veren Öğretmen Korkmaz'a teşekkür eden Öğrenci Velileri, çocukların evde sıkıldığı şu günlerde okula giderek sınıfta ders anlatmasından çok memnunuz. Çocuklarımız sınıf havasına girerek ders çalışıyor ve öğretmenlerine telekonferans gibi sorular sorup cevaplar alıyor. Çocuklarımıza okulu eve getiren bir uygulama ile fedakarlık yaparak eğitime devam eden Öğretmen Tufan Korkmaz'a çok teşekkür ederiz. Emeğine yüreğine sağlık" dediler.
BİR ALKIŞTA KORKMAZ ÖĞRETMENE
Eğitim aşkının virüs dinlemediğinin bir örneği sergileyen ve işini hakkıyla yapan Öğretmen Korkmaz'ı tebrik ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyor ve öğretmenimize bir alkış istiyoruz.



Eğitim 25.04.2020 17:05:00 1
Derya karagülmez
4.05.2020 13:46:08
Teşekkürler

İlginizi Çekebilir

1

Aktif Yaşam Merkezinin müdavimleri, kurs ve etkinliklerle sosyalleşiyor

2

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Tosca" operasını sahneleyecek

3

Adana'da "Çukurova Akdeniz" illüstrasyon sergisi açıldı

4

Çocukluğunun lezzeti hünkar külahı tatlısını prefabrik işletmede yapıyor

5

Emekli polis, eşi için başladığı ahşap eşya yapımını gelir kapısına dönüştürdü

6

Alanya'da 3 yıldır topladığı tarihi eşyaları çalıştığı okulda sergileyecek

7

Devlet Çoksesli Korosu, Adana'da depremzede çocuklarla buluştu

8

Mersin Devlet Opera ve Balesi "Hamlet" balesini sahneleyecek

9

Müziğe kemençeyle başlayan görme engelli Esenay, 4 enstrüman daha çalmayı öğrendi

10

Üsküdar Üniversitesi'nde "Zirvedeki Kadınlar Ödül Töreni" gerçekleşti