Öğretmenler pandemi dönemindeki anılarını kitaplaştırdı

Öğretmenler pandemi dönemindeki anılarını kitaplaştırdı

Öğretmenler pandemi dönemindeki anılarını kitaplaştırdı

Türkiye’nin dört bir tarafından öğretmenler pandemi dönemindeki ilginç anılarını kitaplaştırdı.
Öğretmenlerin kitap çalışması bir hayalle başladı. Samsunlu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Murat Aksoy, pandemi dönemini bir fırsata çevirerek sosyal medya aracılığı ile ulaştığı öğretmenler ile birlikte ‘öğretmen anılarından oluşan’ kitapların yayımlanmasına öncülük etti. "Katre-i Hatıra" ismini verdiği kitapların dördüncüsü çıktı.
Murat Aksoy, Türkiye’de bu alanda başlattığı örnek çalışma ile onlarca öğretmenin ortak bir paydada buluşmasına vesile olmakla kalmadı, çıkan kitapları ile birlikte birçok farklı kitapları Vedat Oyuklu ve Harun Ayaydın isimli yazar-öğretmen arkadaşlarının da desteğiyle köy okullarındaki öğrenciler başta olmak üzere onlarca ilde öğrencilerle buluşturdu. Murat Aksoy, serinin devam edeceğinin müjdesini vererek ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.
Kitapta; Vedat Oyuklu hocanın öğrencilerin oynayabilmeleri için okula kar getirmesi, İlkay hocanın her şeyden korkan öğrencileri, Basri hocanın başvurduğu ilginç yöntemler anılar arasında yer alıyor.


Güncel 9.04.2021 11:10:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı