Oğuzhan Asiltürk’ün memleketinde üzüntü

Oğuzhan Asiltürk’ün memleketinde üzüntü

Oğuzhan Asiltürk’ün memleketinde üzüntü

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatı memleketi Malatya’nın Hekimhan ilçesinde de hemşehrileri tarafından üzüntüyle karşılandı.
19, 20 ve 21. dönem Malatya milletvekilliği ile İçişleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları yapan Oğuzhan Asiltürk 86 yaşında hayatını kaybetti. Asiltürk’ün vefatı memleketinde de üzüntüyle karşılandı. 25 Mayıs 1935’de Malatya’nın Hekimhan ilçesinde dünyaya gelen Asiltürk ilk, ortaokul ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nde tamamladı.
Siyasi hayatı boyunca Malatya’da 3 dönem Milletvekilliği yapan Asiltürk’ün vefat haberinin ardından memleketi Hekimhan ilçesindeki hemşehrileri de büyük üzüntü duydu. Doğup büyüdüğü Hekimhan ilçesi için milletvekilliği döneminde her zaman çalıştığını söyleyen hemşehrileri, vefattan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek başsağlığı dileğinde bulundular.


Güncel 1.10.2021 12:56:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi