OKÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ'NDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

OKÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Mühendislik Fakültesi Akademik Değerlendirme toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç,  Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Emin Öcal, Genel Sekreter Mustafa Sadıkoğlu, öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşti. Mühendislik Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda,  2018-2019 Eğitim-öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emin Öcal, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere ve personele hayırlı olmasını dileyerek, bu dönemde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.
Öcal, şunları söyledi: "Asansör kullanımında kartlı sisteme geçilmiş ve asansörlerin daha kontrollü kullanımı sağlanmış ve arıza yapma ihtimali azaltılmıştır. Üniversitemizde açılmasına karar verilen Türk Patent Enstitüsü Şubesi Fakültemizde faaliyete geçecektir. Yüksek lisans öğrencileri için bilgisayar laboratuvarı hizmete sunulmuştur. Fakültemizde  İleri Akışkanlar Mekaniği PIV Laboratuvarı kurulmuştur. Makine Mühendisliği Bölümü için yeni bir atölye yapımına başlanmış ve tamamlanması için çalışmalar devam etmektedir. Fakülte binamızda akan alanlara yönelik izolasyon ve tadilat çalışması gerçekleştirilmiştir. Fakültemizde inşa edilen HUNTER ve EKARTE araçları TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları Kocaeli Körfez Yarışına katılmışlar ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunca (TÜBİTAK) Tanıtım ve Yaygınlaştırma Teşvik ödülüne layık görülmüştür. Fakültemiz yangın alarm sistemi tadilat yapılarak devreye alınmıştır. Rektörlük Dış İlişkiler birimi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine fakültemizde yer tahsis edilmiş ve fakültemizde hizmet vermektedirler. Eğitim-Öğretim kalitesini değerlendirmek amacıyla fakültemizde verilen derslerle ilgili öğrencilere yönelik anket çalışması yapılmıştır."
Daha sonra, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Adnan Bozdoğan tarafından 2018-2019 eğitim-öğretim dönemindeki mevcut öğrenci ve personel durumu, akademik personel tarafından gerçekleştirilen akademik çalışmalar hakkında sayısal verilerle değerlendirme yapıldı. Öneri ve dileklerin dinlenmesinin ardından toplantı, kokteyl ile sona erdi.



Osmaniye 31.10.2019 16:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor