OKÜ’de Diyetisyenler Günü Etkinliği

OKÜ’de Diyetisyenler Günü Etkinliği

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Fakültesinin ev sahipliğinde 6 Haziran Diyetisyenler Günü Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır şekilde kutlandı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Fakültesinin ev sahipliğinde 6 Haziran Diyetisyenler Günü Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır şekilde kutlandı. 

Etkinlik başta Doç.Dr.Özlem Varol Avcılar, Dr.Öğr.Üyesi Aybala Karaboran Tazeoğlu ve Öğr.Gör. Bengü Kuyulu Bozdoğan olmak üzere Beslenme ve Diyetetik Fakültesinin tüm hocalarının ve öğrencilerinin emeği ile hazırlandı. Üniversitenin toplantı salonu beyaz önlüklü diyetisyenler ile doldu taştı. 

Mesleğin duayenlerinden Gaziantep Sanko Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Fakültesi Öğr.Üyesi Prof. Dr. Nurten Budak hocanın katılımıyla muhteşem bir söyleşi gerçekleştirildi. Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencilerinin müzik dinletisi ardından öğrencilerin hazırladığı sağlıklı atıştırmalıklar ikram edildi. Etkinliğe Osmaniye ve çevre illerden sahada emek veren çok sayıda Diyetisyen katılım sağladı.



Osmaniye 6.06.2024 14:14:00 0
Anahtar Kelimeler: Diyetisyenler Etkinliği

İlginizi Çekebilir

1

Paribu CoinMENA'yı satın aldı

2

Bozyazı'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

3

Adana'da kamyonete ve iş yerinin duvarına çarpan otomobildeki çocuk öldü

4

Osmaniye'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

5

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

6

Osmaniye’de 3 Araç Birbirine Girdi: 2 Ölü, 7 Yaralı

7

Yapı Kredi FRWRD Global 25 Demo Day etkinliği yapıldı

8

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

9

IAEE MECA 2025 Konferansı'nda enerji dönüşümü politikaları masaya yatırıldı

10

Bozyazı'da evde çıkan yangın söndürüldü