Okul bahçeleri dikilen fidanlarla güzelleşiyor

Okul bahçeleri dikilen fidanlarla güzelleşiyor

Okul bahçeleri dikilen fidanlarla güzelleşiyor

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından okul bahçelerinin ağaçlandırılması çalışmasına devam edildiği bildirildi.
Çalışmalar çerçevesinde Aslanapa Anadolu Lisesi ve Aslanapa İmam Hatip Lisesi bahçesinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Temiz çevre, yeşil alanların önemi ve doğayı koruma bilincinin öğrencilere verilmeye çalışıldığı etkinlikte, ıhlamur, mavi ladin, mazı ve Kütahya’nın endemik türü olan Ehrami Karaçam fidanları toprakla buluşturuldu.
Altıntaş Orman İşletme Müdürü Mevlüt Polat, yaptığı açıklamada, ’’Amacımız hem okul bahçelerini güzelleştirmek, hem de öğrencilere yaşanılır bir ortam oluşturmak. Etkinliğe katılanlara teşekkür ediyorum’’ dedi.
Okul bahçesinde yapılan etkinlikte; Aslanapa Kaymakamı Özgür Pelvan ve İlçe Kurum Müdürleri, Altıntaş Orman İşletme Müdürü Mevlüt Polat ve Aslanapa Orman İşletme Müdürlüğü Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları ile öğrenciler eşliğinde fidanlar toprakla buluşturuldu ve ilk can suları verildi.


Güncel 9.04.2021 10:38:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

2

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

5

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu:

9

Bozyazı'da emniyet, jandarma ve sahil güvenlik mensuplarına başarı belgesi verildi

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana'da temaslarda bulundu