Okul, otel, AVM ve hastanelerde "antimikrobiyal tadilat" dönemi

Okul, otel, AVM ve hastanelerde

Okul, otel, AVM ve hastanelerde "antimikrobiyal tadilat" dönemi

ISTANBUL (AA) - Hafele Türkiye Icra Kurulu Baskani Hilmi Uytun, koronavirüs salgini sonrasi saglik hassasiyetinin yogun oldugu okul, otel, AVM ve hastane gibi alanlarda yenileme çalismalarinin yogunlastigini belirterek, son dönemde gelistirdikleri antimikrobiyal ürünlere bu gibi yerlerden ciddi talep oldugunu bildirdi.

Uytun, yaptigi yazili açiklamada, tüm dünyada etkisini devam ettiren Kovid-19 salgininin, gayrimenkul ve mobilya alanlarinda da önemli dönüsümleri beraberinde getirdigini anlatti.

Salginin bir yandan toplum sagligini tehdit ettigini, diger yandan da sosyal hayatlari bastan sekillendirdigini aktaran Uytun, bu dönemde is yapis ve benzeri alanlarda yasanan degisikliklerden bahsetti.

Uytun, salginla birlikte evde geçirilen vaktin hayli arttigini kaydederek, bu durumun evi yeniden kesfetmek ve evin eksiklerine odaklanmak için kisiye bir firsat sundugunu bildirdi.

Bu dönemde yaptiklari arastirmalara göre, özellikle banyolar, giyinme alanlari ve mutfaklarda ciddi bir yeniden düzenlemeye gidildigini aktaran Uytun, su bilgileri verdi:

"Bu alanlarda evlerinde yeniden düzenleme yapanlarin orani yüzde 80'in üzerinde. Farkli yasam alanlarina göre bu oran farklilik gösteriyor. Söz konusu salgin sürecinin yakin gelecekte de tamamen sona ermesi öngörülmüyor. Bu da evlerimizin maksimum verimlilikte kullanilmasini zorunlu kiliyor. Hafele olarak bu alanda gelistirdigimiz kiler sistemleri, çekmece ve dolap içi düzenleyiciler gibi çözümlere olan talep ciddi oranda artti. Yakin gelecekte hayatimizi sekillendirecek bireysellesme ve uzaktan sosyallesme gibi kavramlarla bu ilginin daha da artacagini söyleyebiliriz."


- "Okul, hastane ve AVM'lerden ciddi talep aliyoruz"


Hafele Türkiye Icra Kurulu Baskani Uytun, salginla birlikte sadece evlerde degil restoran, okul, AVM ve otellerde de ciddi bir tadilat sürecinin basladigini belirterek, su açiklamalarda bulundu:

"Eskiden daha çok Ramazan aylarinda gördügümüz tadilat dönemi simdi salginla birlikte biraz daha erken basladi. Bunun yaninda salgin süreci özellikle saglik hassasiyeti yüksek ürün ve materyallere de ilgiyi artirmis durumda. Bu dönemde gelistirdigimiz antimikrobiyal ürünlere özellikle büyük okul, otel, AVM ve hastane zincirlerinden ciddi talep var. Antimikrobiyal ürünlerimizle pazarda ciddi bir fark olusturduk. Bu ürün grubumuzda bakir alasimli antimikrobiyal ve bakteri öldürücü özellige sahip bir metal kullaniyoruz."


- "Küçük evleri daha islevsel hale getiriyoruz"


Hilmi Uytun, Hafele Türkiye olarak daha önce gelistirdikleri Hafele Concept modelinin salgin sonrasi dönemde çok daha büyük ilgi görecegini kaydederek, bu projeyle düsük bir maliyetle eve büyük konfor kattiklarini anlatti.

Bu sistemle 40 metrekarelik bir evde, 74 metrekarelik kullanim alani olusturabildiklerini aktaran Uytun, küçük evleri daha islevsel hale getirdiklerini, ayni metrekarenin, rahat bir sekilde hem ev hem ofis olarak kullanilabildigini bildirdi.

Uytun, konutlarin içinde yapilacak yenilemelerin satis hizini ciddi oranda artirdigini belirterek, "Kiraya sunulan evlerde 3 kira bedeli; satisa sunulan evlerde ise istenen bedelin yüzde 3'ü ev yenilemeye ayrildiginda bu dairelerin yüzde 70-80 oraninda daha hizli kiralandigini ya da satildigini gözlemliyoruz." bilgilerini verdi.



Politika 28.05.2020 13:00:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

2

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

3

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

4

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

5

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

6

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

7

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

8

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

9

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı