OKUL SPOR MÜSABAKALARI 39 BRANŞTA BAŞLADI

OKUL SPOR MÜSABAKALARI 39 BRANŞTA BAŞLADI

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Sporları Şubesi tarafından koordine edilen, 2019-2020 sezonu okul sporları müsabakaları 39 branşta başladı.
Müsabakaların tüm okullar ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, hem sahada hem de tribünde centilmence bir sezon geçirilmesini temenni ederek, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen okul sporlarının amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bütün eğitim ve öğretim kurumlarındaki öğrencilere spor yaptırmak, sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Haziran ayına kadar devam edecek okul sporları faaliyetleri 39 branşta yapılacak spor müsabakalarına yaklaşık 20 bin sporcumuzun katılmasını hedefliyoruz." dedi.
Bu yıl İl ve İlçelerde gerçekleşecek olan okul sporları müsabakaları sonucunda takım halinde derece elde eden okullara  kupa, sporculara  ise madalya takdim edilecek. Kontenjana göre Osmaniye’de  en iyi derece elde eden okul takımları ve sporcular Osmaniye'yi ulusal müsabakalarda temsil etmek hakkı kazanacak.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Spor 11.12.2019 15:01:00 0
Anahtar Kelimeler: MÜSABAKALARI BRANŞTA BAŞLADI

İlginizi Çekebilir

1

Adanaspor-Bodrum FK maçının ardından

2

Futbol: Trendyol Süper Lig'de görünüm

3

Alanyaspor-Galatasaray maçının ardından

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Alanyaspor-Galatasaray maçından notlar

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası, Mersin'de yapılacak

9

Dörtyol'da kros ve uzun atlama yarışması düzenlendi

10

Hatayspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı