OKUL SPOR MÜSABAKALARI 39 BRANŞTA BAŞLADI

OKUL SPOR MÜSABAKALARI 39 BRANŞTA BAŞLADI

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Sporları Şubesi tarafından koordine edilen, 2019-2020 sezonu okul sporları müsabakaları 39 branşta başladı.
Müsabakaların tüm okullar ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, hem sahada hem de tribünde centilmence bir sezon geçirilmesini temenni ederek, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen okul sporlarının amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bütün eğitim ve öğretim kurumlarındaki öğrencilere spor yaptırmak, sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Haziran ayına kadar devam edecek okul sporları faaliyetleri 39 branşta yapılacak spor müsabakalarına yaklaşık 20 bin sporcumuzun katılmasını hedefliyoruz." dedi.
Bu yıl İl ve İlçelerde gerçekleşecek olan okul sporları müsabakaları sonucunda takım halinde derece elde eden okullara  kupa, sporculara  ise madalya takdim edilecek. Kontenjana göre Osmaniye’de  en iyi derece elde eden okul takımları ve sporcular Osmaniye'yi ulusal müsabakalarda temsil etmek hakkı kazanacak.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Spor 11.12.2019 15:01:00 0
Anahtar Kelimeler: MÜSABAKALARI BRANŞTA BAŞLADI

İlginizi Çekebilir

1

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz Hatay'da öğrencilerle buluştu

2

Adana'da 2 çocuğunu öldüren baba intihar etti

3

Mersin'deki Rum Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

4

Hatay'da Ortodoks kiliselerinde Noel ayini düzenlendi

5

Isparta'da sis etkili oldu

6

Burdur'da yaralı halde bulunan vaşak, tedavi altına alındı

7

Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan öğretmenin cenazesi Mersin'de defnedildi

8

Osmaniye'de özel spor tesisleri denetlendi

9

ŞOK Marketler pestisit kontrolü için laboratuvar kurdu

10

Türk Ticaret Bankası'nın Antalya şubesi hizmete açıldı