Okul sporları kros müsabakaları tamamlandı

Okul sporları kros müsabakaları tamamlandı

Okul sporları kros müsabakaları tamamlandı

Osmaniye'de düzenlenen 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kros Yıldız ve Gençler Müsabakaları tamamlandı. Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi kros parkurunda yoğun katılımla gerçekleştirilen yarışmalarda, ortaokul ve lise düzeyinde toplam 140 sporcu, farklı kategorilerde derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Dereceye giren sporculara ödülleri, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Kadir Dündar, Okul Sporları Şube Müdürü Ali Daşbaş, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Mazı, İl Temsilcisi Elif Kazar Korkmaz, Milli Takım Antrenörü Zekeriya Korkmaz ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.
Müsabakalar; Ortaokul Yıldız Kızlar 2000 metre, Ortaokul Yıldız Erkekler 3000 metre, Genç B Kızlar 2000 metre, Genç B Erkekler 3000 metre, Genç A Kızlar 3000 metre ve Genç A Erkekler 5000 metre kategorilerinde gerçekleştirildi. Ortaokullardan 6 takım kız ve erkek grubunda yarışırken, ferdi sporcularla birlikte toplam 80 sporcu parkura çıktı. Liselerde ise 2 kız, 4 erkek takımı ve ferdi katılımcılarla birlikte 60 sporcu mücadele etti. 



Osmaniye 4.12.2025 14:12:00 0
Anahtar Kelimeler: sporları müsabakaları tamamlandı

İlginizi Çekebilir

1

EY Mobilite Tüketici Endeksi'nin yeni sayısı yayımlandı

2

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

3

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

4

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

5

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

6

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

7

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

8

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

9

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor

10

Isparta'da kooperatif çatısı altında buluşan kadınlar keçeden ürün yapıp satıyor