Okulların eksiklikleri yerinde tespit ediliyor

Okulların eksiklikleri yerinde tespit ediliyor

Okulların eksiklikleri yerinde tespit ediliyor

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş şube müdürleriyle birlikte müdürlüğüne bağlı okulları tek tek ziyaret ederek okul müdürleriyle istişarelerde bulunmaya devam ediyor.
Okulların eksikliklerini tespit etmek için telafi eğitimi döneminde okulları tek tek ziyaret eden Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlköğretim kurumlarını ziyaret etti. Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlköğretim kurumlarını Müdürü Ali Yıldız’dan okul hakkında bilgiler alarak 2021-2022 eğitim öğretim yılı için yapılabilecek iş ve işlemler hakkında fikir alışverişinde bulunan Demirtaş, "Amacımız 2021-2022 eğitim öğretim yılına müdürlük olarak tüm okullarımızın tam teşekküllü hazır bir halde girebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda da okul müdürlerlerimizle birebir yüz yüze yerinde görüşerek her türlü tedbirimizi almaya çalışıyoruz." dedi.
Demirtaş ayrıca ilçedeki tüm okulları belli bir program dahilinde ziyaret etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Güncel 14.07.2021 18:57:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı