ÖKÜZ BURGER OSMANİYE ŞUBESİ AÇILDI

ÖKÜZ BURGER OSMANİYE ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye’nin en büyük Yerli Hamburger Markası Öküz Burger Osmaniye Şubesi Raufbey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Lider Plaza altında (Park 328 AVM civarı) hizmete açıldı.

İstanbul Metroport AVM ve Biruni Üniversitesi, Ankara Podium AVM, Edirne Erasta AVM, Balıkesir- Ayvalık Paragon AVM, Sakarya Agora AVM, Çorum AHL Park AVM, Gaziantep Sanko Park AVM ve Prime Mall Avm, Bolu Burda AVM, Çanakkale 17 Burda AVM, Konya, Antalya Beach Antalya (Cafe & Bistro) ve Terra City AVM şubelerinden sonra zincire Osmaniye’de de Cadde Konsepti ile Osmaniye Öküz Burger Şubesi eklendi.

Osmaniye Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer tarafından yaptırılan duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek hizmete açılan Öküz Burger de konuklara yeni lezzetlerin sunumu yapıldı.

Sınırsız içecek ve Homemade Burger lezzeti ile diğer markalardan ayrıldıklarını ifade eden Osmaniye Öküz Burger Şubesi Sahibi ve aynı zamanda Hasret Matbaası ve Gazetesi Sahibi Ahmet Erkmen “Self servis ile diğer burger markalarına benzer gibi gözükse de Hamburgere yepyeni bir tanım getiren Öküz Burger, sınırsız içecekleriyle size lezzeti ve kaliteyi sunuyor. ”Gerçek Anne Köftesi” sloganıyla yola çıkan markamız özel reçetesiyle sizlere eşsiz bir lezzet sunmaktadır. Özel reçete ile Öküz Burger tesislerimizde üretilen burger etleri şubelerimizde müşterilere sunuluyor. Çocuklarımızı düşünerek hazırlanan ‘Katkısız Anne Köftesi’ lezzetini de gönül ferahlığıyla çocuklarınıza yedirebilirsiniz. Ayrıca ana menülerin yanı sıra Parmak Patates, Çıtır Tavuk Parçaları, Kroket, Soğan Halkaları, Hozzarella Stick, Nugget ve Süper karışımdan oluşan Ek Lezzetler de değerli müşterilerimizin tercihine sunuluyor. Osmaniye’mize yeni ve farklı bir hizmet halkasını ekleminin gururunu yaşıyoruz. Tüm Osmaniyelileri Öküz Burger lezzetlerini tatmaya ve tanımaya davet ediyorum” dedi.

Açılış törenine Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Defterdar Vekili Emin Temiz, İl Jandarma Komutanı J. Albay Zafer Tombul, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Erkmen Ailesi bireyleri ve dostları katıldı.

Ali Celal KAYMAK



Osmaniye 23.07.2020 11:27:00 2
Anahtar Kelimeler: BURGER OSMANİYE ŞUBESİ AÇILDI
Sadik özlü
23.07.2020 16:54:36
Bu nasıl isimdir yaaaa!!! Allah akıl fikir versin birilerine

Zeynep K.
24.07.2020 07:42:04
Başka isim mi bulamamışlar Öküz burger nedir ya :))

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti