Oleg Cassini mağazalarında üst düzey salgın önlemleri alındı

Oleg Cassini mağazalarında üst düzey salgın önlemleri alındı

Oleg Cassini mağazalarında üst düzey salgın önlemleri alındı

ISTANBUL (AA) - Oleg Cassini gelinlik magazalari, genel merkez tarafindan belirlenen salgin dönemi çalisma prosedürü kapsaminda üst düzey hijyen önlemleri aldi.

Oleg Cassini'nin açiklamasina göre, marka, salgin döneminde aldigi genis önlemlerle güvenilir ve hijyenik bir deneyim sunmayi hedefliyor.

Hem müsteriler hem de çalisanlarin sagligi için minimum risk oraniyla çalismayi hedefleyen marka; özel magazacilik hizmetine, genel merkez tarafindan belirlenen salgin dönemi çalisma prosedürü ile birlikte devam ediyor.

Bu prosedüre göre, gelinlik randevulari 60 dakika olarak belirlenirken, randevular arasindaki yarim saatlik süre içerisinde servis verilen alan ve deneme yapilan ürünlere ait dezenfeksiyon islemi saglaniyor. Gelinlik ya da abiye randevusu alan müsteriler, yanlarinda en fazla bir misafir getirebiliyor. Bu sekilde magaza içi trafik kontrolü saglanirken, hem çalisan hem müsteri sagligi optimum düzeyde korunuyor.

Magaza girisinde müsterilerin ve yakinlarinin maske takma zorunlulugu takip ediliyor. Magazaya randevusuz gelen müsteriler için o anki müsaitlige göre randevu saglanarak servis için kabul ediliyor, müsaitlik olmadigi durumda ileriki tarihler için randevu 'güvenli bölge' adi verilen magaza içi bir bölgede saglaniyor.

Magaza içindeki müsteriler için daha önce sunulan kahve, çay gibi ikramliklar bu dönemde risk olusturacagindan sadece paketli su ikrami yapiliyor.


- Çalisanlar için de özel önlemler alindi


Oleg Cassini ayrica bu süreçte binlerce çalisaninin da sagligini korumak üzere önlemlerini artirdi. Her magazanin büyüklügü ve kapasitesine bagli olarak çalisan sayisi da benzer oranlarda belirleniyor, belli kapasitenin üzerinde çalisan ayni anda magazada bulunmuyor.

Günlük olarak magaza yöneticileri tarafindan servis ve satis süreci denetlenerek sürdürülebilir saglik felsefesi gözetiliyor. Yine magaza yöneticileri tarafindan günlük ates ölçümünün rutin olarak yapilmasi takibi, servis esnasinda çalisanlarin yeni eldiven ve maske ile hizmet etmesi kontrolü saglaniyor.

Bu yeni satis sürecinde müsteriler için e-mail, telefon ve magazada kapi, kasa, kabin gibi bölümlerde konumlandirilacak olan içeriklerle gerekli iletisim ve alinan önlemlere dair bilgilendirme yapilacak. Ödeme kisminda temassiz ödeme kurallarina dikkat ediliyor ve islem sonrasinda el dezenfektani kullanilmasi saglaniyor.



Politika 23.06.2020 10:19:53 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı