Ölen Öldü, Kalan Kaldı: Covit-19'da Mutlu Son

Ölen Öldü, Kalan Kaldı: Covit-19

Ölen Öldü, Kalan Kaldı: Covit-19'da Mutlu Son

Osmaniye'de yaklaşık 3 yıldan bu yana mücadele edilen covit-19 belasının sonuna geldik.Günlük yapılan covit-19 testlerinde pozitif vaka sayısı neredeyse bitmek üzere. Yani mutlu sona doğru adım adım yaklaşıyoruz.

Ölen öldü. Nice canlarımız maalesef ki, bu illet hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Katil koronavirüs hastalığı 20 yaşında gencimizi de aldı, 80 yaşındaki amcamızı da aldı. Hatta öyle acımasız davrandı ki, bazen 1 haftada aynı aileden 3 kişiyi alıp toprağa gömdü. Çok canımızı yaktı çok. Eski Devlet Bakanı Ahmet Şanal, Gazeteci Taner Deniz, İsmail Has ve çok sevdiğim Alper Atamış'ı aldı götürdü.Daha ismini yazmakla bitiremeyeceğim bir çok sevdiğimizi bizden aldı.

Bugün verilere baktığımızda katil koronavirüsünde artık can çekiştiğini ve gebermek üzere olduğunu görüyoruz.Katil koronavirüs inşallah bir daha dönüş fırsatı bulamaz.  



Osmaniye 10.04.2022 13:54:00 0
Anahtar Kelimeler: Kalan Kaldı: Covit-' Mutlu

İlginizi Çekebilir

1

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

2

Futbol: Trendyol 1. Lig

3

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı

4

Serik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden tıbbi sekreter için tören düzenlendi

5

Adana'da özel gereksinimli çocuklar sanatçı Uğur Aslan ile bir araya geldi

6

Başkan Esen ve Yönetiminden Toroslar Edaş’a Ziyaret

7

Culinary Forum, gastronomi sektörünü Antalya'da buluşturdu

8

Mersin'de sağanağın etkisiyle bir evin istinat duvarı yıkıldı

9

Alanya'da kamyonet arkasında tehlikeli yolculuk

10

Mersin'in Akdeniz ilçesinde camiler ramazan ayına hazırlandı