Ölüm alışverişte yakaladı, kedi başından hiç ayrılmadı

Ölüm alışverişte yakaladı, kedi başından hiç ayrılmadı

Ölüm alışverişte yakaladı, kedi başından hiç ayrılmadı

Adana’da 66 yaşındaki bir kişi, alışverişten dönerken rahatsızlanıp hayatını kaybetti. Bir kedi ise cenazenin başından hiç ayrılmadı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 66 yaşındaki Hasan Bulut pazara alışverişe gitti. Bulut alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada Bulut markete de uğradı. Burada da alışveriş yapan Bulut marketten çıktığı sırada fenalaşıp yere oturdu. Bir süre sonra da oturduğu yerden düştü. Çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Bulut’un ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini saptadı.
Bulut hayatını kaybettikten sonra bir kedinin ise başından hiç ayrılmaması dikkat çekti. Bu arada Bulut’un eşi ve çocukları da durumu öğrenip olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Bulut’un cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.


Yurt Dünya 28.12.2021 09:55:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 90 Kişi Tutuklandı

2

Adana'da "Sayeban Gençlik Kitap Kahve" projesi hizmete girdi

3

Adana'da iş makinesinde çıkan yangın söndürüldü

4

İş Bankası'nın "Altın Gençler" geleneğiyle 54 yılda 4 bine yakın genç ödüllendirildi

5

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi

6

İskenderun'da mazgal ve tahliye kanalları atıklardan arındırıldı

7

Hatay'da gazete çıkaran liseliler mürekkep kokusunu okul sıralarında deneyimliyor

8

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, öğrenci topluluk başkanlarıyla buluştu

9

Mersin'de içine su karıştırılmış 3 bin 650 bidon ayçiçeği yağı ele geçirildi

10

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama