’Ölüm Tuzağı’nın galası yapıldı

’Ölüm Tuzağı’nın galası yapıldı

’Ölüm Tuzağı’nın galası yapıldı

Samsun’da çekimleri yapılan ve başrollerinde Yeşilçam’ın ünlü ismi Coşkun Göğen’in yer aldığı “Ölüm Tuzağı” adlı film yapılan görkemli galanın ardından vizyona girdi.
Başrollerinde Yeşilçam sinemasının ünlü ismi Coşkun Göğen ile Samsunlu sanatçı Mehmet Aras’ın yer aldığı “Ölüm Tuzağı” adlı filmin galası Samsun’da bir AVM’de gerçekleştirildi. Yapımcılığını İsa Şahin ve İsmail Uyanık’ın üstlendiği Ölüm Tuzağı isimli filmin yönetmen koltuğunda ise Esat Şekeroğlu’nun bulunduğu belirtirdi. Çekimleri Samsun’da yapılan filmin oyuncu kadrosunda Şahin Saydereli, Mehmet Aras, Coşkun Göğen, Semanur Baş, Cansel Şahin, Tuncay Akça, Cemalettin Solar, Adnan Karabacak ve çocuk yıldız Hilal Bilik gibi oyuncular bulunuyor.

Fıs Fıs İsmail, Süleyman Yağcı’dan destek
Fıs fıs İsmail karakteriyle gönüllere taht kuran Süleyman Yağcı ve Samsunlu ses sanatçısı Hüseyin Şimşek de galaya gelerek sanatçı dostlarına destek verdi.


Güncel 21.05.2022 21:38:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

2

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

4

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

5

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

7

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

8

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

9

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

10

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak