Omar Elabdellaoui, takımla birlikte çalıştı

Omar Elabdellaoui, takımla birlikte çalıştı

Omar Elabdellaoui, takımla birlikte çalıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. İzolasyon süresi tamamlanan ve testleri negatif çıkan Taylan Antalyalı ve ABD’den kontrolden dönen Omar Elabdellaoui, takımla birlikte çalıştı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Domenec Torrent yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas ve top kapma çalışması yapıldı. Baskı ve baskıya karşı topla çıkma çalışmasının ardından hücum organizasyonları üzerinde duruldu.
İzolasyon süresi tamamlanan ve testleri negatif çıkan Taylan Antalyalı ve ABD’den kontrolden dönen Omar Elabdellaoui, takımla birlikte çalıştı. Milli takım kamplarındaki Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed antrenmanda yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Arda ve Luyindama ise günü takımdan ayrı özel program dahilinde geçirdi.
Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 16.00’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Hatay’a hareket ederek müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek.


Spor 14.01.2022 16:09:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

2

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

3

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

5

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

6

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

7

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

8

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

9

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

10

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti