Ömer’e çarpıp kaçan özel halk otobüsünün sürücüsü yakalandı

Ömer’e çarpıp kaçan özel halk otobüsünün sürücüsü yakalandı

Ömer’e çarpıp kaçan özel halk otobüsünün sürücüsü yakalandı

Kocaeli’de otobüs çarpması neticesinde hayatını kaybeden 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ömer Koç’a çarptıktan sonra kaçan özel halk otobüsü şoförü, yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, bir arkadaki otobüsün kamerasına kazanın acı görüntüleri saniye saniye yansıdı.
Sabah 09.00 sıralarında İzmit Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi’nde meydana gelen kazada, ilkokul 2. sınıf öğrencisi olan 8 yaşındaki Ömer Koç hayatını kaybetmişti. Ömer’in koşarak yolun karşısına geçmek istediği esnada, 41 J 0395 plakalı özel halk otobüsünün şoförü çocuğa çarparak hızla bölgeden uzaklaşmıştı. Bir süre sonra otobüsün şoförü A.Y., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın, ilk ifadesinde çocuğu görmediğini söylediği öğrenildi.
Öte yandan, kazanın en acı görüntüsü ise arkadan seyreden özel halk otobüsünün kamerasına yansıdı. Görüntülerde; otobüsün duraktan çıkıp yoluna devam ettiği, Ömer’in ise bir süre sürüklenip sonrasında kanlar içinde yerde hareketsiz kaldığı görüldü.


30.03.2023 15:00:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da iki araca çarpıp alev alan cipteki 2 kişi yaralandı

2

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Isparta'da 3 yılda 180 bin meyve fidanı dağıtıldı

4

OYAK Çimento'dan 2025'in ilk çeyreğinde 10 milyar 355 milyon lira net satış

5

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ'de üst düzey atama

6

Medipol Sağlık Grubu, sıfır iş kazası hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor

7

Hatay'da 21 düzensiz göçmen yakalandı

8

Antalya'da "Gazipaşa'da Afet Gerçeği: Bilinçlen, Önlem Al, Güvende Kal" paneli düzenlendi

9

Serik'te evde çıkan yanın söndürüldü

10

Lider Serik Spor, şampiyonluk maçına hazırlanıyor