“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı yarışmada ödüller verildi

“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı yarışmada ödüller verildi

“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı yarışmada ödüller verildi

Samsun Alaçam Müftülüğü tarafından organize edilen “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı kompozisyon ve resim yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Müftüsü Orhan Bal tarafından ödülleri takdim edildi.
Müftü Bal, "Geleceğimizin teminatı genç nesillerin İstiklal Marşı’nı daha iyi anlamaları, milli şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması ve gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla ’On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal’ temalı düzenlediğimiz yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Kompozisyon yarışmasında Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Engin Uslu birinci oldu. Ortaokul öğrencileri arasında yapılan resim yarışmasında ise Osman Tural İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Derya Oğuz birinciliği elde etti.


Güncel 18.03.2021 15:48:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

3

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

5

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

6

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

8

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

9

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi