Onarmanın gücünü kitlelere öğreten girişim Onaranlar Kulübü, hikayesini anlattı

Onarmanın gücünü kitlelere öğreten girişim Onaranlar Kulübü, hikayesini anlattı

Onarmanın gücünü kitlelere öğreten girişim Onaranlar Kulübü, hikayesini anlattı

Teknolojiyle ilgilenen girişimcileri destekleyen RedBullBasement, üniversite öğrencilerine kampüs hayatını değiştirecek projelerini geliştirmeleri için imkan tanıyor. Bu kapsamda daha önce ağırlanan girişimlerden Onaranlar Kulübü kurucu ortaklarından Doğukan Güngör, yeni girişimci adaylarına ilham olabilmek için hikayesini anlattı.

Daha iyi bir yarın inşa etmek amacıyla teknolojinin gücünden yararlanan girişimcileri ve inovasyon alanındaki fikir önderlerini destekleyen RedBullBasement, her yıl genç girişimci adaylarını; sosyal inovasyonun gelişimi için sektörün önde gelen isimleri ile çeşitli konuşmalar, paneller ve atölyeler aracılığıyla buluşturuyor. Onaranlar Kulübü ismiyle onarmanın ve iyileştirmenin birleştirici gücünü odağına alan bir gönüllülük hareketi başlatarak tüketim çılgınlığını azaltmayı amaçlıyor. Onaranlar Kulübü kurucu ortaklarından Doğukan Güngör, yeni sosyal girişimler üretmek isteyen gençlere ilham olabilmek için Redbull.com’a bir röportaj verdi.

Güngör röportajda, “Sosyal inovasyon ve teknoloji, priz ile fiş gibi. İkisi bir araya gelmeden bir şey elde etmek çok güç. Atölye uygulamaları ile bir şekilde entegre etmek de elzem. RedBullBasement ile üretim ve paylaşım demokratikleşiyor. Herkesin erişimine açılıyor” dedi.

Röportajın tamamının markanın web adresinde yer aldığı belirtildi.

İkinci çevrimiçi etkinlik 18 Ekim’de
Verilen bilgiye göre, bu yıl çevrimiçi etkinlikler serisi ile girişimci öğrencileri uzman isimlerle bir araya getiren RedBullBasement’ın ikinci etkinliği 18 Ekim’de yine dijital platformda gerçekleşecek Codeway Kurucu Ortağı Tolunay Tosun moderatörlüğünde gerçekleşecek program, saat 14.00’de başlayacak. Etkinlikte; Türkiye’de ortak çalışma alanı ve girişimcilik merkezi denince akla ilk gelen adreslerden biri olan Kolektif House’un Kurucu Ortağı Ahmet Onur, Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Direktörü Dr. Oğuzhan Aygören, Türkçe hazırlanan ilk meditasyon uygulaması Meditopia’nın geliştiricisi Deniz Bağan, konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacılar fikirlerin olgunlaştırılmasında rol oynayacak.

Son başvuru tarihi 25 Ekim
Başvuruları devam eden programa öğrenciler, kampüs deneyimini ileri götürmeyi amaçlayan fikir ve projelerini anlatan bir dakikalık video ile redbullbasement.com adresinden 25 Ekim’e kadar başvuru yapabiliyor.


Güncel 6.10.2020 10:17:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi