Önce eşini sonra kendini bıçaklamış

Önce eşini sonra kendini bıçaklamış

Önce eşini sonra kendini bıçaklamış

Malatya’da aile kavgasında yaralandıktan sonra kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybeden karı koca olayında detaylar ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen aile kavgasında imam nikahlı olarak yaşadıkları belirtilen Hüseyin Ördek (46) ile Nergiz Beyaz (39) arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüştüğü olayda ağır yaralanan çift kaldırıldıkları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.
İlk belirlemelere göre çiftin karşılıklı birbirini yaraladığı değerlendirilirken polis ekiplerince yapılan incelemelerde Hüseyin Ördek’in önce eşi Nergiz Beyaz’ı ardından da aynı bıçakla kendini yaraladığı tespit edildi.
Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.


Yurt Dünya 17.01.2021 07:12:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışları'nda ilk gün tamamlandı

2

Bakan Göktaş, BM Genel Sekreter Yardımcısı Zivkovic ile görüştü

3

Antalya'da Sağlıklı Hayat Akademisi Projesi başladı

4

Mersinli şehit torunları Avustralya'da Anzaklarla bir araya gelecek

5

AK Parti kadın kolları üyeleri Antalya Diplomasi Forumu'nda tecrübelerini paylaşıyor

6

Kumluca'da sportif yetenek taraması yapıldı

7

Hatay'da berber dükkanına silahlı saldırıda iki kişi yaralandı

8

Tosyalı Holding'den depremzede sanat öğrencilerine kariyer desteği

9

Hatayspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürdü

10

Şişecam, İtalya'da sektör temsilcilerini buluşturdu