Önce karınlarını doyurdular, sonra sadaka kutularını çaldılar

Önce karınlarını doyurdular, sonra sadaka kutularını çaldılar

Önce karınlarını doyurdular, sonra sadaka kutularını çaldılar

Manisa’da gece saatlerinde bir pastaneye giren hırsız ya da hırsızlar, dolaptaki poğaça ve börekleri yiyerek karınlarını doyurduktan sonra işyerindeki iki adet sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı.
İlginç hırsızlık olayı Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde faaliyet gösteren Servet Tekbaş’a ait pastanede meydana geldi.
Gece işyerinin camından içeriye girdikleri düşünülen hırsız ya da hırsızlar, dolaptaki poğaça ve böreklerle bir güzel karınlarını doyurdu. İş yerinde para arayan ve bulamayan şahıslar biri tezgahta, diğeri ise kasanın yanında bulunan iki adet sadaka kutusunu alarak kayıplara karıştı.
Hırsızlık olayını sabah iş yerine geldiklerinde fark ettiklerini kaydeden işyeri sahibi Servet Tekbaş, "Hırsızların yemek yemelerine değil, sadaka kutularını çalmalarına çok üzüldüm. Aramışlar fakat para bulamamışlar. Çalacak da başka bir şey bulamadıkları için sadaka kutularını götürmüşler" diye konuştu.


Yurt Dünya 4.06.2021 14:36:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı

2

Mersin Devlet Opera ve Balesi "Lucia di Lammermoor" operasını sahneledi

3

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

4

ATSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

5

Corendon Sport Talks'un konuğu milli okçu Mete Gazoz oldu

6

Arzum yeni nesil Hestia Pro Multi el blender setini tanıttı

7

Akdeniz ilçesinde çökme riski olan metruk bina kontrollü yıkıldı

8

"Acı Hayat" Zurich Türkiye desteğiyle yeniden beyaz perdede

9

Antalya'da trafikte kavga eden sürücülere 360 bin lira ceza uygulandı

10

Katar'da şehit olan binbaşı Taştekin, Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı