Önce kaza yaptılar, sonra D-100’ü boks ringine çevirdiler

Önce kaza yaptılar, sonra D-100’ü boks ringine çevirdiler

Önce kaza yaptılar, sonra D-100’ü boks ringine çevirdiler

Kocaeli’de iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazadan sonra taraflar tekme tokat kavga ederken o anlar kameraya yansıdı.
Kaza, Derince ilçesi Deniz Mahallesi D-100 Karayolu Ankara istikameti’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 29 AK 995 plakalı Tofaş marka otomobil önünde seyir halinde olan 41 LZ 085 plakalı Peugeot marka otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın neticesinde iki araç da bir süre savrulduktan sonra durabildi. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Her iki otomobilden de 2’şer kişi olmak üzere toplam 4 kişinin yaralandığı tespit edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

D-100 boks ringine döndü
Öte yandan, kazadan sonra tarafların kavgaya tutuştu. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgada D-100 Karayolu adeta boks ringine döndü. Arbede anları amatör kameralara yansırken, taraflar polis ekipleri tarafından ayrıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 17.12.2022 22:43:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı