Önce sandığa sonra düğüne

Önce sandığa sonra düğüne

Önce sandığa sonra düğüne

Düzce’de bir çift, düğün öncesi gelinlik ve damatlıkla cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oy kullandı.
Düzce’de İsmail Çoban (24) ve Özge Çoban (23) çifti, gelinlik ve damatlıkla oyunu kullandı. Şehit Metin Kucur İlkokuluna gelen İsmail – Özge Çoban çifti, oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdi.
Oy kullanma işlemi sonrasında konuşan Gelin Özge Çoban, güzel bir anı olduğunu belirterek, “Oyumuzu kullandık böyle nasipmiş vatana millete hayırlı olsun inşallah. Böyle bir güne denk gelmesi bizim için ayrı bir anı oldu. Gelecekte çocuklarımıza anlatacağımız güzel bir anımız oldu” dedi.
Damat İsmail Çoban, vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Seçim gününe denk gelmemesi için uğraştık nasip böyleymiş. Oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.
Çift, oylarını kullandıktan sonra nikah akitlerini gerçekleştirmek üzere yola çıktı.


Güncel 28.05.2023 11:22:47 0
Anahtar Kelimeler: önce sandığa sonra düğüne

İlginizi Çekebilir

1

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

2

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

3

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

4

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

5

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu:

6

CarrefourSA Mağazacılar Günü'nü 15 bin çalışanıyla kutladı

7

Hatay Valiliğinin yeni logosu tanıtıldı

8

Teknosa Mağazacılar Günü'nü çalışanlarıyla kutladı

9

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci'ye ziyaret