OPPO, 212 Photography Istanbul'a sponsor oldu

OPPO, 212 Photography Istanbul

OPPO, 212 Photography Istanbul'a sponsor oldu

ISTANBUL (AA) - OPPO, 8-18 Ekim 2020'de 5 farkli mekanda gerçeklesecek, fotograf sanatinin gücü ile farkli bir diyalog ortami yaratmaya hazirlanan 212 Photography Istanbul'un altin sponsoru oldu.

OPPO'dan yapilan açiklamaya göre, bu yil 3'üncü kez düzenlenecek 212 Photography Istanbul, 8-18 Ekim'de festivale özel bir rota dahilinde 5 farkli mekanda gerçeklesecek.

10 gün boyunca sürecek festival, Kültür ve Turizm Bakanligi, Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi'nin katkilariyla gerçeklesecek.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi istiraklerinden Kültür AS'nin yani sira OPPO'nun altin sponsor oldugu festival, Istanbullulara yeni kesif rotalari da sunacak.

Merkez üssü Yapi Kredi bomontiada olacak festivalin bu yilki duraklari arasinda özel bir rotayla Tekfur Sarayi Müzesi, Zülfaris Karaköy, Serefiye Sarnici ve Akaretler Siraevler yer alacak.

OPPO, globalde oldugu gibi Türkiye'de de sanati, özellikle fotografçiligi destekliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, 212 Photography Istanbul'a Türkiye'de bu alandaki tek festival olmasi nedeniyle sponsor olduklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"OPPO olarak ürünlerimizde bas döndürücü tasarimi, yenilikçi mobil fotograf teknolojileri ile birlestiriyoruz. Akilli telefonlarimizi gelistirirken görüntü teknolojilerinden asla ödün vermiyoruz. Dünyada ilk pop-up kamera, ilk motorlu döner kamera gibi teknolojilerimizle pek çok ilke imza attigimiz mobil fotografçilik alaninda tüm hedefimiz, dünyayi tamamen yeni bir bakis açisiyla görebilmek ve gösterebilmek. 212 Photography Istanbul, fotografçiliktaki gerçek güzellikleri kesfetmeyi saglayacagi için bizim için çok önemli. Bu festivalde altin sponsor olarak yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz."


- Workshoplar düzenlenecek


Verilen bilgiye göre, sergiler, atölyeler, film gösterimleri, söylesiler ve uluslararasi bir yarismayla gerçek bir festival olarak düzenlenen 212 Photography Istanbul'da birbirinden farkli konularda katilimcilarin dikkatini çekecek workshoplar da düzenlenecek.

Basarilariyla dünya çapinda taninan Coskun Aral, 11 Ekim saat 11.00-12.00'de "Bir Ani Koleksiyoncusunun Hikayesi"ni aktaracak. 16 Ekim saat 18.00-19.00'da katilimcilarla bulusacak olan Sefa Yamak, "Dijital Koleksiyonculuk" konusunu anlatirken, Umut Eker ise 13 Ekim saat 14.30-15.30'da "Mobil Fotografçilik" anlatimi ile katilimcilarin karsisinda olacak.




Güncel 29.09.2020 11:24:35 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi