OPPO Watch n11.com mağazalarında yerini aldı

OPPO Watch n11.com mağazalarında yerini aldı

OPPO Watch n11.com mağazalarında yerini aldı

ISTANBUL (AA) - Akilli telefonlarinin yani sira giyilebilir teknoloji alaninda da son dönemin en çok konusulan markalari arasinda yer alan OPPO, ilk akilli saat modelini n11.com üzerinden satisa sundu.

n11.com'dan yapilan açiklamaya göre, tanitildigi günden itibaren merakla satisa sunulmasi beklenen akilli saati OPPO Watch, iki farkli boy ve farkli renk seçenekleriyle n11.com'da yerini aldi.

"Her Yerden Baglan. Herkese Baglan" sloganiyla satisa sunulan, esnek çift kavisli ekraninin yani sira tasarim çizgisiyle teknoloji tutkunlarinin begenisini kazanan OPPO Watch, Google'in akilli saatler için gelistirdigi Wear OS isletim sistemini kullaniyor.

Gücünü Qualcomm'un Snapdragon Wear 3100 yonga setinden alan ürünün 41 mm olan modelinde 1.6 inç, 46 mm olan modelinde ise 1.91 inç büyüklügünde AMOLED ekran yer aliyor. Her iki üründe de 11.35 mm kalinligiyla yer veren OPPO, sarj konusunda da kullanicisini yari yolda birakmiyor.

OPPO Watch'un 41 mm olan modelinde 300 mAh, 46 mm olan modelinde ise 430 mAh kapasiteli batarya yer aliyor. OPPO Watch 41 mm, Siyah, Pembe Altin ve Gümüs renk seçenekleriyle teknoloji tutkunlarinin begenisine sunuluyor. Parlak Altin ve Siyah renk seçenekleri ile piyasaya sunulan 46 mm ise tek sarjla 36 saate kadar, güç tasarruf modunda ise 21 güne kadar kullanim vaadi ile ön plana çikiyor.

Mesajlari görüntüleyebilen, çevrimiçi müziklerin bilekten yönetilmesine olanak taniyan, büyük ekraninda ajanda yönetimi gerçeklestirilebilen ve egzersiz takibi yapilabilen OPPO Watch, "Kartlar" ile kullanicisinin gün içinde zamani en iyi sekilde kullanmasina yardimci oluyor. Her yeni güne farkli bir görünümle uyanmaniza olarak saglayan OPPO Watch, kullanicilarin telefon üzerinden kiyafetlerinin fotografini çektigi anda güne en iyi uyacak kadrani hazirliyor.

OPPO Watch, arka bölümünde yer alan bes egzersiz sensörü ile kosulari, yürüyüsleri, yüzmeyi, bisiklet sürüslerini ve diger aktiviteleri takip ediyor. Dahili GPS GLONASS konum hizmetleri ile gitmek istenilen rotayi haritalandiran akilli saatin 41 mm olan modeli 1.799 TL, 46 mm olan modeli ise 2 bin 299 TL'den n11.com'da satisa sunuldu.



Güncel 24.09.2020 11:43:04 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi