OPPO, yeni hızlı şarj teknolojilerini tanıttı

OPPO, yeni hızlı şarj teknolojilerini tanıttı

OPPO, yeni hızlı şarj teknolojilerini tanıttı

ISTANBUL (AA) - OPPO, 125W hizli sarj, 65W AirVOOC kablosuz hizli sarj, ultra küçük tasinabilir 50W mini SuperVOOC sarj ve 110W mini hizli sarj cihazlarini resmi olarak piyasaya sürdügünü duyurdu.

OPPO'dan yapilan açiklamaya göre, 125W hizli sarj teknolojisi, akilli telefon sektöründe bu alandaki en yeni gelismeye isaret ediyor.

Ileri bir sifreleme algoritmasi ve güçlü sicaklik kontrol regülatörleri, hizli sarj cihazinin güvenli ve verimli kullanilmasina imkan taniyor. 65W AirVOOC kablosuz hizli sarj cihazi, kablolu sarjla karsilastirildiginda kullanicilarin daha hizli sarj etmesini saglarken ilk kez tanitilan 50W mini SuperVOOC sarj cihazi ve 110W hizli sarj cihazi ise OPPO'nun VOOC hizli sarj teknolojisinin benzersiz yenilikleri olarak öne çikiyor. Bu cihazlar, hiz, incelik ve tasinabilirlik özelliklerini bir arada sunarak yüksek güçlü sarj cihazlarinin daha küçük boyutlarla tüketiciyle bulusmasina liderlik ediyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen OPPO Sarj Teknolojileri Bas Mühendisi Jeff Zhang, hizli sarj teknolojilerine iliskin sunlari kaydetti:

"Dünya genelinde 5G'nin hizlandirilmasi ile yüksek güç tüketen uygulamalarin artmasi, akilli telefonlarin pil ömrünü etkilerken kullanicilarin sarj etme deneyimine de yeni zorluklar getiriyor. 2014 yilinda VOOC hizli sarj teknolojisinin duyurulmasindan bu yana OPPO, hizli sarjin gelistirilmesine öncülük ediyor. Simdi ise kullanicilara güvenli, verimli ve kullanisli ultra hizli sarj deneyimi sunmak için, yüksek güce sahip, kablosuz kullanim sunan ve ultra küçük sarj teknolojileri alanindaki uzmanligimizi ve sagladigimiz avantajlarimizi gelistirmeye devam ediyoruz."


- 5G çaginda daha hizli sarj


Verilen bilgiye göre, OPPO'nun 125W hizli sarj teknolojisi, 4000mAh bataryayi 5 dakikada yüzde 41'e kadar, 20 dakikada ise tamamen sarj edebilen en hizli dogrudan sarj teknolojisini kullaniyor. Ayni zamanda önceki SuperVOOC ve VOOC hizli sarj protokolleriyle uyumlu olan cihaz, 65W PD ve 125W PPS dahil olmak üzere genel protokolleri de destekliyor.

65W AirVOOC kablosuz hizli sarj cihazi, 4000mAh bir bataryanin tamamini 30 dakikada en hizli sekilde sarj edebiliyor. Kullanilan teknoloji, yabanci cihaz algilama fonksiyonuna ek olarak bes kat fazla güvenlik önlemiyle çalisiyor. Ayrica Qi standardiyla de uyumlu olan 65W AirVOOC kablosuz hizli sarj cihazi, kullanicilara kablosuz ve süper hizli sarj deneyimi sunuyor.

OPPO 65W AirVOOC kablosuz hizli sarjinin farkli tasarima sahip bir versiyonu gelistirdi. Cihaz, kalipsiz hizli prototipleme teknolojisiyle sekillendirilmis camdan üretildi ve tüketici elektronigi pazarinda bu tür teknolojinin ilk uygulamasi olma özelligi tasiyor.

Sarj cihazinin alt kismi, isi alisverisini ayarlamak için yari iletken sogutucuyla donatildi. Bu da cihaz sarj edildikten sonra ahizenin isinmamasini sagliyor. Essiz tasarim, mobil telefon sarj etme islemini daha kullanisli hale getiriyor ve yüksek güçlü sarj kapasitesi sunuyor. 65W AirVOOC kablosuz hizli sarjinin daha önce görülmemis bir sarj deneyimi saglayan özellikleri sunuyor.

Öte yandan, OPPO, ince ve küçük 50W mini SuperVOOC sarj cihazini ve çift seviyeli mimariye sahip 110W mini hizli sarj cihazini da piyasaya sürdü. OPPO'nun yalnizca 1,05 cm incelige sahip 50W mini SuperVOOC sarj cihazi, kartvizit cüzdanina benzer bir boyutta gelistirildi.

Tasarimi sayesinde kullanicilar cihazi kolayca gömlek ya da ceket ceplerinde tasiyabiliyor; bu da ise gidip gelirken ve seyahat ederken büyük kolaylik sagliyor. 50W mini SuperVOOC sarj cihazi VOOC protokolleriyle de uyumlu. 27W PD ve 50W PPS gibi genel protokolleri destekleyen cihaz, cep telefonlari ve dizüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere farkli cihazlari sarj edebiliyor.



Politika 15.07.2020 12:21:57 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özel, "Alanya Mitingi"nde konuştu:

2

CHP Genel Başkanı Özel, Antalya Gazipaşa'da "halk buluşması"nda konuştu:

3

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'den Gökhan Zan'la ilgili açıklama:

4

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, suç duyurusunda bulundu

5

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, kütüphane açılışında konuştu:

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da proje tanıtım toplantısı ve iftara katıldı:

8

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da konuştu:

9

CHP Genel Başkanı Özel, Osmaniye Düziçi'nde "halk buluşması"na katıldı:

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Isparta'da gençlerle buluştu