Ordu 2. OSB’de yatırımcılar sıraya girdi

Ordu 2. OSB’de yatırımcılar sıraya girdi

Ordu 2. OSB’de yatırımcılar sıraya girdi

Ordu’da sanayisi, ekonomisi ve istihdamı açısından son derece önemli bir devlet yatırımı olan Ordu 2. Organize Sanayi, yatırımcılar için yer tahsisine hazır hale getirildi.
Altınordu İlçesi Karaağaç Mahallesi ile Ulubey İlçesi Güzelyurt ve Eymür Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan toplam 877 dönüm arazi üzerine kurulan Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesinin nazım ve uygulama imar planı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 17 Ocak 2023 tarihinde onaylandı.
Yatırımcılara parsel tahsisi yapılmasına başlandığı, halen 5 fabrikanın temelini atıp inşaata başladığı 2. OSB’de bu yıl 32 fabrikanın temelinin atılacağı belirtildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımcılara açık 100 dönüm arsasının bulunduğu 2. OSB’de lisanslı depo inşaatı da gerçekleştirilecek.
Halen Altınordu, Ünye ve Fatsa’da bulunan tüm OSB’lerde 11 bin olan çalışan sayısının 2. OSB’nin tam kapasite faaliyete geçtiğinde 30 bin kişilik istihdama ulaşması bekleniyor.


Güncel 19.01.2023 17:25:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: