Ordu’da 2 kişiyi yaralayan şüpheli polis ekiplerine teslim oldu

Ordu’da 2 kişiyi yaralayan şüpheli polis ekiplerine teslim oldu

Ordu’da 2 kişiyi yaralayan şüpheli polis ekiplerine teslim oldu

Ordu’nun Ünye ilçesinde 2 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kendini çatı katına kilitleyen şüpheli sabah saatlerinde polis ekiplerine teslim oldu.
İlçeye bağlı Kaledere Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda Selami O. isimli şüpheli, 6 katlı bir binanın birinci katında bulunan kıraathaneye gelen E. O. ve M. T. isimli şahıslarla tartıştıktan silahla vurarak yaralamıştı. Sonrasında binanın çatı katına çıkarak kendisini kilitleyen Selami O., polis ekipleri ve vatandaşların ikna çabalarına rağmen ikna olmamıştı.
Olaydan yaklaşık 17 saat sonra sabah saatlerinde polis ekiplerine teslim olan Selami O., Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan M. T. taburcu olurken, E. O.’nun ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


Yurt Dünya 14.03.2023 12:18:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

2

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

3

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

4

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

5

Koçfinans 30 yaşında

6

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

7

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

8

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

9

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

10

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı