Ordu’da "beyaz örtü" mutluluk getirdi

Ordu’da

Ordu’da "beyaz örtü" mutluluk getirdi

Ordu’nun Ünye ilçesinde etkili olan kar yağışı vatandaşları mutlu etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ordu ve genelinde yağışların devam edeceğinin öğrenilmesinin ardından sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Ordu ve ilçelerinde etkili olurken, Ünye’de ise vatandaşları sahil şeridine ve meydanlara akın ettirdi. Özellikle kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar bir yandan karın yağmasını fotoğraflarken, diğer yandan ise tadını çıkardı.
Yüksel kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası Akkuş, İkizce ve Çaybaşı ve Kabataş’ta kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı ekiplerin aralıksız yol açma çalışmalarına devam ettiği bildirildi.
Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Ordu’da kar yağışının Çarşamba akşamına kadar devam edileceği öğrenildi.


Güncel 16.02.2021 15:01:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu