Ordu’da gençler fikirlerini savunuyor

Ordu’da gençler fikirlerini savunuyor

Ordu’da gençler fikirlerini savunuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Münakaşa Değil Münazara” adıyla düzenlenen liseler arası ödüllü münazara yarışmasının ilçe etapları devam ediyor. İlçe ilçe devam eden yarışmada gençler belirlenen konularda fikirlerini savunuyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliği çalışmaları ile Ordu’da çeşitli etkinliklerin hayata geçmesine öncülük ediyor. Bu kapsamda Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin kendine güven duygusunun gelişmesi, kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkı da bulunmak amacıyla düzenlediği “Münakaşa Değil Münazara” yarışmasının ilçe etaplarına devam ediyor.

Takımlar dereceye girmek için kıyasaya mücadele ediyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen yarışmanın ilçe etaplarında takımlar verilen konular üzerine yaptıkları kapsamlı araştırmalarla fikirlerini savunuyor. Yoğun katılımla gerçekleşen ilçe etaplarının ardından başarılı olan takımlar il finalinde mücadele edecek.

Dereceye girenlere ödül yağacak
Alanında deneyimli uzman jüri üyeleri tarafından yapılacak olan değerlendirmelerin ardından dereceye giren takımlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, birinci olan takım öğrencilerine 6 bin TL para ödülü (her öğrenciye 2 bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi ödülü verilecek.
İkinci olan takım öğrencilerine 4 bin 500 TL para ödülü (her öğrenciye bin 500 TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi, üçüncü olan takım öğrencilerine 3 bin TL para ödülü (her öğrenciye bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi düzenlenecek.


Güncel 6.03.2022 13:49:59 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi