Ordu’da iki plaja Mavi Bayrak ödülü

Ordu’da iki plaja Mavi Bayrak ödülü

Ordu’da iki plaja Mavi Bayrak ödülü

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Cumhuriyet ve Kumbaşı Halk Plajları, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın belli kriterlere sahip plaj ve marinalara verdiği “Mavi Bayrak” ödülünü layık görüldü.
Büyük bir turizm potansiyeli taşıyan Ordu plajları, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sezona titizlikle hazırlandı. Ekiplerce düzenli olarak temizlenen; yeni soyunma kabinleri, WC’leri ile donanımlı hale getirilen, engelli bireylerin denize kolaylıkla girmesini sağlamak için engelli rampaları oluşturan ve vatandaşların can güvenliği için can kurtarma hizmeti de veren Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın verdiği “Mavi Bayrak” ödülü ile başarısını taçlandırdı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, plajların temizlik ve donanımına ayrı bir özen gösterdiklerini belirterek, “Bu tür plajları artırmayı hedefliyoruz” dedi.


Güncel 14.07.2021 17:25:47 0
Anahtar Kelimeler: ordu’da iki plaja mavi bayrak ödülü

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı