Ordu’da şehir bandosu çocukların yüzünü güldürdü

Ordu’da şehir bandosu çocukların yüzünü güldürdü

Ordu’da şehir bandosu çocukların yüzünü güldürdü

Ordu’da Kent Orkestrası ve Şehir Bandosu, sokak ve caddelerde gerçekleştirdiği konserler ile Ordululara unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında tüm yurtta ilan edilen 3 günlük sokağa çıkma yasağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bu yılda evlere taşındı. Çocukların evlerde buruk geçen bayram kutlamalarına kayıtsız kalmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Düzenlenen etkinlik kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Şehir Bandosu, Ordu’nun birçok ilçesinde sokakları gezerek, çaldıkları şarkılarla balkonları dolduran vatandaşlara ve çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşattı.
23 Nisan nedeniyle bayraklar ve balonlarla evlerini süsleyen Ordulular, Kent Orkestrası’na coşku ve heyecanla balkonlardan eşlik ederken düzenlenen etkinlik ise tam not aldı.


Güncel 23.04.2021 16:08:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı