Ordu’da yangın tüpü içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 tutuklama

Ordu’da yangın tüpü içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 tutuklama

Ordu’da yangın tüpü içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 tutuklama

Ordu’da polis kipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan operasyon çerçevesinde yangın tüpü içerisinde gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu maddeye yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde şüphe üzerine bir otomobilde 2 kişi yakalandı. Ekiplerin şahısların üzerinde ve otomobilde yaptıkları arama sonucu uyuşturucu madde ele ele geçirilmedi. Otomobildeki yangın tüpünden şüphelenen ekipler yaptıkları inceleme sonucu yangın tüpünün içerisinde gizlenmiş halde 22 parça toplam 255 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Ekipler, Ş.Ş. (44) ile A .A.(46) isimli şahısları gözaltına aldı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden Ş.Ş. tutuklanırken, A.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


20.04.2023 14:56:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci'ye ziyaret

2

Futbol: Trendyol 1. Lig

3

Mersin'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

4

Sumbas'ta Filistin'e destek kermesi düzenlendi

5

Adana'da ilkokul öğrencileri, Filistinli çocuklar için gökyüzüne balon bıraktı

6

KoçDigital ITSA 2025'te yapay zeka çözümlerini sergiledi

7

Ford Otosan ve Tohum Otizm Vakfı'ndan nöroçeşitlilik odaklı istihdam programı

8

Turkcell Superbox 5G modemleri satışa sundu

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıklar belediye ekiplerince toplandı

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı