"ORDUMUZ EN KISA SÜREDE FIRATIN DOĞUSUNU TERÖRDEN ARINDIRACAKTIR"

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, TSK’nın başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili mesaj yayımladı.
Başkan Avcı mesajında şunları söyledi: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz (TSK) ve Suriye Millî Ordusu, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Fırat’ın doğusuna kara harekâtına başladı. Tek amacı sınırlarımızın güvenliğini ve Suriyelilerin evlerine gönüllü dönüşlerini sağlamak olan operasyonda ordumuz teröristlerle mücadelesini başarıyla sürdürmektedir.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları ile Amacı huzur, Hedefi terör olan kahraman Türk Ordumuz tarafından Fırat’ın doğusuna başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile beraber sınır güvenliğimizi sağlamak, enerji koridoru adı altında kurulmak istenen terör koridoruna engel olmak, terör saldırılarını engellemek, terör örgütü PKK/YPG-PYD’nin bölgede kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgelere Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığını sona erdirmek ve ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu karar ile başlanan Barış Pınarı Harekatı’nı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olarak sonuna kadar destekliyoruz.
Tarihi zafer ve şanla dolu Türk Askeri, bu harekattan da Allah’ın izni ve yardımı ile başarı ile çıkacaktır. Kalbimiz ve dualarımız yüce Türk Ordusu iledir. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şanlı tarihine bir sayfayı daha eklemeyi nasip etsin.”



Osmaniye 12.10.2019 14:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor