Orman yangınına müdahale eden GAÜN personelleri ödüllendirildi

Orman yangınına müdahale eden GAÜN personelleri ödüllendirildi

Orman yangınına müdahale eden GAÜN personelleri ödüllendirildi

Burç ormanlarında çıkan yangına ilk müdahale yapan GAÜN personeli, Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından belge verilerek ödüllendirildi.
GAÜN Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, Burç ormanlarında çıkan yangına müdahale eden personeline teşekkür ederek, özverili çabalarından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Prof. Dr. Özaydın, “ Personelimiz yangın haberini alır almaz olay yerine itikâl ederek hızlı bir şekilde yangına müdahale etti ve büyümeden kontrol altına aldılar. Yangın gerideyken önceden arkadaşlarımız ağaçları ve yerleri sulayarak yangının ilerlemesini durdurdu. Bu bilinçli yapılan eylem belki de bizi bir faciadan kurtardı. Ayrıca orman yangınlarına müdahale etmek milli bir görevdir ve arkadaşlarımızda o görevi başarılı bir şekilde yerine getirdi. Doğal yaşam alanımızı korumak için yangın söndürmeye giden tüm personele teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Personele belgelerini Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş, Prof. Dr. Ayşe Balat, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Musa Budak, Genel sekreter yardımcıları, Nuh okumuş ve Mehmet Fatih Evyapan takdim etti.


Güncel 27.07.2022 14:28:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda