Ormanspor sezonu açtı

Ormanspor sezonu açtı

Ormanspor sezonu açtı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’e yükselen Eskişehir Ormanspor, 2021-2022 sezonunun hazırlıklarına dün yaptığı çift antrenman ile başladı.
Ağırlıklı olarak kros ve vücut egzersizlerinin olduğu antrenman sabah ve akşam olmak üzere çift seans halinde gerçekleşirken, ilk gün Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü Kocakır yerleşkesinde tamamlanmış oldu.
Kros bölümünde 6 kilometre koşan oyuncuların istekli ve hırslı oluşu gözden kaçmadı, antrenmanda Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonasında milli takım kadrosunda yer alan Ali Can Göçmen ve Ramazan Mutlu yer almadı.
Ormanspor bugünü ise tek antrenman ile tamamlayacak. 30 Temmuz 2021’de ise yine Kocakır yerleşkesinde resmi sezon açılışı için yönetim, sporcular ve teknik heyet akşam yemeğinde bir araya gelecek.


Spor 28.07.2021 12:09:24 0
Anahtar Kelimeler: ormanspor sezonu açtı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı