Ortaca’nın mahalle yollarına kilitli parke

Ortaca’nın mahalle yollarına kilitli parke

Ortaca’nın mahalle yollarına kilitli parke

Ortaca Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmalarında daha önce toprak olan yollar kilitli parke ile yağmur ve çamurdan kurtarılıyor.
Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol çalışmalarında Terzialiler Mahallesi, Akasyalar Caddesinde kilitli parke taş kaplama çalışmaları devam ediyor. Ekipler tarafından aralıksız sürdürülen çalışmalarda devam eden kilitli parke taş kaplama çalışmalarının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Dertlere derman olma düşüncesi ile göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Ortaca’lı vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Yaklaşan kış ayları nedeniyle yollarımızdaki bakım çalışmaları devam ediyor. Özellikle toprak yollarımız kış aylarında yağışlar ile çamur olmadan bu yollarımızı kilitli parke döşeyerek vatandaşlarımızı çamur ve sudan kurtarmak istiyoruz” dedi.


Güncel 22.11.2022 11:45:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

2

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

3

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

4

İskenderun'da araç kiralama firmaları denetlendi

5

Kahramanmaraş'ta 88 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

6

Adana'da "Dijital Dünyada Güvenli Kalmak Zirvesi" düzenlendi

7

Osmaniye'de asayiş uygulamasında yakalanan firari 19 zanlıdan 10'u tutuklandı

8

Otomobiliyle bisikletlinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü hakim karşısında

9

Antalya Ticaret Borsasının 2026 yılı bütçesi 95 milyon lira

10

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu