Oryantiring heyecanı başladı

Oryantiring heyecanı başladı

Oryantiring heyecanı başladı

Bergama Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 1. Pergamon Oryantiring Haftası etkinlikleri, gece koşusu ile devam ediyor.
Bergama Belediyesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Oryantiring Federasyonu ve bir firmanın destekleriyle Uluslararası 1. Pergamon Oryantiring Haftası etkinlikleri başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından, gece oryantiring koşusunun startı Belediye Başkanı Hakan Koştu tarafından verildi. Başkan Koştu, Türkiye’nin birçok şehrinden ve yurt dışından gelen sporculara başarılar diledi. Uluslararası 1. Pergamon Week Oryantiring Haftası çerçevesinde startı verilen gece oryantiring koşusu ile tarihi Bergama sokakları, birçok il dahil; İtalya, İran, İngiltere ve Hollanda’dan gelen sporcularla doldu.
Belediye Başkanı Hakan Koştu da, "Şehrimiz için yaptığımız vizyon projelerimizde olduğu gibi spor alanında da Bergama’mızı önde tutmaya gayret gösteriyoruz. Tarih, kültür ve sanat dolu şehrimizi farklı spor dallarında, spor turizminin öncüsü yapmaya kararlıyız. Bu vesileyle ilçemize gelen yerli ve yabancı sporculara başarılar diliyorum" dedi.


Spor 19.10.2022 09:58:32 0
Anahtar Kelimeler: oryantiring heyecanı başladı

İlginizi Çekebilir

1

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

2

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

3

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

4

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

5

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"

6

GÜNCELLEME - Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

7

Manavgat'ta Doğu Türkistan konferansı düzenlendi

8

Antalya'da "Ölçülebilir mi güzellik? İdeadan günümüze estetik yargı" söyleşisi düzenlendi

9

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

10

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı