Osmangazi’de taksi duraklarını yenileniyor

Osmangazi’de taksi duraklarını yenileniyor

Osmangazi’de taksi duraklarını yenileniyor

Osmangazi genelindeki taksi duraklarını yenileyerek daha kullanışlı hale getiren Osmangazi Belediyesi, Doburca Taksi Durağı’nı modern bir görünüme kavuşturdu.
Taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, son olarak Doburca Taksi Durağı’nı yeniledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doburca ile İlk Adım Caddesi’nin kesiştiği noktada 18 metrekarelik prefabrik bina inşa etti. İçerisinde dinlenme alanı, mutfak ve lavaboların da yer aldığı durak, hem taksici esnafların hem de mahalle sakinlerinin beğenisini topladı.
Yeni duraklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan taksici esnafı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a yürekten teşekkür etti. Başkan Dündar ise esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi.


Güncel 7.08.2020 14:36:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

2

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

3

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

4

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

5

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

7

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

8

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

10

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı